Tømreropgaver og mureropgaver

Nyt tag i ældre bygning


Nyt tag på kontorbygning med forstærkning og opretning af eksisterende spær på i alt 800 m² tagflade.

Nyt trægulv i kontorbygning


Ny gulvbelægning med opretning af eksisterende betonklaplag.

Etablering af etageadskillelse


Etablering af etageadskillelse af kontorbygning, til ny førstesal.

DS-Murer & Tømrer løser opgaven

 

Hos DS Murer & Tømrer både elsker vi - og lever af at komme ud på kundeopgaver. Det er vigtigt, at kunden føler sig tryg ved at lægge sine opgaver i hænderne på os og stoler på, at vi fører opgaven helt i mål.

 

Det er for os vigtigt med den helt rigtige information og gennemgang af opgaven, af dens omfang og hvad der kræves for at kunne gennemføre den. Det er i mindst ligeså høj grad vigtigt for kunden. Vores erfaring er, at jo bedre kunden er informeret og det indbyrdes forståelsesforhold er, jo bedre og hurtigere løses opgaven helt som kunden ønsker det.

 

 Få et godt tilbud i dag 

 

Og det er jo lige netop det vi ønsker og altid stiler efter: Glade kunder - gode løsninger - godt løste opgave og løsninger, som vi kan stå inde for.

 

Hos DS Murer & Tømrer stiller vi disse kundecases til rådighed til dig, som søger inspiration til dit næste projekt. Eller måske dig som vil se hvordan vi løser en opgave - eller hvor godt vi løser den. Lad dig endelig inspirere og styrket i troen på os. Vi er din foretrukne tømrer - og murer.

 

 Vi glæder os til at høre fra dig. Du kan altid ringe til os på 82 82 82 12.