Nyt trægulv i kontorbygning

Type:

Renovering : Nyt gulv

Sted:

Ældre bygning i Haslev

Forekoms:

Hyppig opgave

Del:

I forbindelse med renovering lokaler har vi fjernet oprindeligt gulvtæppe.

Vi har fjernet lim og tæpperester ved slibning af overfladen.

 

Ved udlægning af nyt trægulv er det vigtigt at underlaget er tilstrækkeligt lige. Afhængig af gulvtypen må der typisk ikke være lunker/ujævnheder større end 2-3 mm indenfor en meter, ellers risikerer man at gulvet ”gynger” eller i værste fald knækker.

  

I dette tilfælde er der tale om erhverv, som kræver en høj slidstyrke da man et stort flow af daglige brugere, øget slid grundet anvendelsen af fodtøj og risiko for vandpåvirkning fra fodtøj.

Mathias Jakobsen

DS Murer & Tømrer

Selv om man anvender stødabsorberende underlag, så skal større lunker og ujævnheder skal udjævnes. Det gøres ved slibning eller udlægning af flydespartel. I dette til fælde har vi foretaget en udjævning med flydespartel, så underlaget for det nye gulv er helt perfekt.

 

Gulvtypen/modellen skal vælges efter anvendelsen lokalet, i dette tilfælde er der tale om erhverv, som kræver en høj slidstyrke da man et stort flow af daglige brugere, øget slid grundet anvendelsen af fodtøj og risiko for vandpåvirkning fra fodtøj.

 

Så om du ønsker trægulv, klik-gulv, fliser, vinyl eller linoleum eller et helt andet materiale, tilbyder vi en lang række af løsninger og kan båd rådgive dig til det rigtige valg og udføre arbejdet.