Murer i Haslev

DS Murer & Tømrer giver dig lokale murerevner, som er helt i toppen. Din lokale murer i Haslev er altid klar til at hjælpe dig med mureropgaver. Vi løser mureropgaver i Haslev og omegn, men har også kontor i Albertslund og dækker derfor også København. DS Murer & Tømrer er udfører dagligt opgaver i Syd- og Midtsjælland. Vi kommer til dig.

 

Få et godt tilbud i dag 

 

Hos DS Murer & Tømrer løser vi mureropgaver hos både private- og erhvervskunder. Vi laver større opgaver som renovering og ombygninger. Vi laver også tilbygninger og desuden en stor portion mindre opgaver med reparationer og vedligeholdelse. Vi garanterer altid et flot og gennemført stykke arbejde.

 

Lokalt murerfirma med evner

DS Murer & Tømrer har en bred erfaring indenfor murerfaget og sætter en ære i at levere kvalitet og gennemførte løsninger hos dig.

 

Vi kan løse enhver form for opgaver inden for murerfaget i vores murerfirma. Vores arbejde består i ligeså høj grad af rådgivning og vi er også altid friske på at byde ind med inspiration til dit næste projekt.

  

Som du nok kan afkode fra firmanavnet DS Murer & Tømrer, har vi også tilknyttet flere meget dygtige tømrere og snedkere. Vi er på den måde i stand til at rådgive dig endnu mere omfattende og kan afgive uforpligtende tilbud, som kræver flere indsatsområder. Læs mere om vores tømrer og snedkerarbejde.