Tømrer og snedker i Haslev

DS Murer & Tømrer har nogle af de bedste tømrer- og snedkerevner på lager. Vi har til huse i Haslev, men er dagligt på opgaver i København og store dele af Sjælland. Vi udfører masser af opgaver i både Midt- og Sydsjælland og kommer til dig.

 

 Få et godt tilbud i dag 

 

Hos DS Murer & Tømrer sætter vi en ære i at give dig en kvalitetsløsning og undervejs have et godt samarbejde, så vi når frem til et resultat som alle er mere end glade for. 

 

Vores tømrer og snedker er, selvfølgelig, veluddannede til at udføre kvalitetsarbejde for dig. Vi udfører renoveringsopsgaver - store som små. Vi lægger terrasser, skifter vinduer og døre - eller lægger nyt tag. Vi går virkelig meget op i kvalitet, ærlighed og veludførte opgaver. Mest af alt går vi op i glade kunder, som får hjælp til udfordringer.

Tømrerarbejde af god kvalitet

Når vi udfører arbejde for dig, forpligter vi os til at levere tømrerarbejde af en særdeles god kvalitet. Vi udfører professionelt arbejde for dig. 

 

Vi er vant til at arbejde med og for mennesker, så vi er et yderst imødekommende, venligt og engageret team af tømrere og snedkere hos DS Murer & Tømrer. Vi er ikke blot håndværkere, men også rådgivere og i stand til at vise dig mulighederne med forskellige løsninger af din opgave.

 

Vi tilbyder hos DS Murer & Tømrer flere former for håndværk. Vi er således meget dygtige murere og kan løse opgaver, som gaber over flere områder. Læs mere om vores kompetencer indenfor murerfaget.